Tiedote Kajaanin Golfin jäsenistölle

Tiedote Kajaanin Golfin jäsenistölle 7.12.2023

Pelikauden 2023 loppuselvitykset alkavat olla loppusuoralla ja on aika katsoa vuoteen 2024.
Pelioikeuksia myytiin vuonna 2023 yhteensä 210 kpl ja niistä kertyi myyntiä 82 500 € sis. alv 10 % Greenfee myynti jäi edellisestä vuodesta lähes puoleen.
Näyttää siltä, että toiminnan tappio on n. 50 000 € pelikaudelta 2023.

Sain viestiä ja terveisiä Ry:n Pj. Akseli Leppäseltä, missä palautteena oli pelikausimaksun hinta. Hintahan on aikuisille Kajaanin Golfin jäsenille tarjouksessa 590 € tammikuun loppuun ja sen jälkeen 690 €. Opiskelijoiden ja junioreiden hinnat löytyvät uusituilta sivuiltamme kajaaningolf.fi Tulevan vuoden osalta arvolisäveroon on tulossa 4 % korotus, joka toteutuessaan vie suoraan 14 % pelikausimaksun hinnasta. Kajaanin Golf Oy:n tilinumero alla:

Kajaanin Golf Oy FI18 2018 1800 0673 51 NDEAFIHH 0744061-5


Mikäli omistat yrityksen ja haluat tehdä kanssamme yhteistoimintasopimuksen pelioikeuksista, mainospaikoista, kilpailujen järjestämisestä tai muusta yhteistyöstä ota yhteyttä suoraan minuun, katsotaan molempia hyödyttävät toimintatavat yhteistyön toteuttamiseen. Viesti retsi@rroy.fi ja homma hoituu.

Mikäli haluatte maksaa pelikausimaksujanne osissa tai hyödyntää liikuntaetukorttienne vanhentuvat ja uudet saldot, niin niiden osalta näin talvikaudella laittakaa viestiä Tarjalle Hattulagolfiin office@hattulagolf.fi niin saadaan asiat kerralla kuntoon

Keskusteluissa oli myös kioskin aukioloajat. Suurin osa pelaajista tulee ja menee kentälle aamusta iltaan, kioskin käyttö on ollut lähinnä muodollista. Kioskin tuotot eivät kanna henkilökuluja, mikäli kauppa ei käy.
Uskon tämän takia Mikan päättäneen tämän kauden osalta aukioloajat, kuten hän päätti. Tulevan vuoden osalta päätökset voidaan tehdä toisinkin, mikäli asiakkaita riittää. Ideoita vastaanotetaan mielellään.

Keskusteluissa on ilmeisesti ollut myös Ry:n jäsenien alennuksista. Ry päättää jäsenyyksien osalta jäsenhinnoittelun ja muut jäsenyysasiat.
Keskusteluissanne on ilmeisesti ollut myös junioritoiminta. Junioritoiminta on Ry:n toimintaa ja toiminnan tasosta päättää yksin Ry, kuten kaikkien muidenkin toimikuntiensa. Kaikki tiedottaminen jne. onnistuu nettisivuilla ja tietoa toiminnasta voidaan jakaa mahdollisimman paljon. Tieto minulle kuka vastaa jatkossa Ry:n osalta sivujen päivityksistä, junnutoiminnan tiedottamisesta jne. niin laitetaan hommat käyntiin.
En tiedä miten Kajaanin Golf Ry on junioritoiminnan järjestänyt? Kuitenkin alle 15 v. juniorin pelikausimaksu 60 € ei pitäisi olla liikaa. Olen kuitenkin valmis keskustelemaan myös sellaisesta ratkaisusta, että aikuisten pelikausimaksun maksaneiden osalta kuuluu yksi perheeseen kuuluva alle 15 v. junioripelaaja aikuisen pelikausimaksun piiriin veloituksetta maksamalla juniorin jäsenmaksun Ry:lle. Akseli palaathan tähän, mikäli aiheuttaa uusien junioreiden saamista lajiin mukaan.
Kaikki Kajaanin Golf Ry:n pelaajat pelaavat kaikilla kentillämme jäsenhintaan, kuten aikaisemminkin. Mikäli pelaajat ovat Katinkullan jäseniä, ei alennuksia ole ollut tänä vuonna, eikä tulevan vuoden osaltakaan asiasta ole keskusteltu.

Talkootöiden osalta olen harmissani, mikäli kenttämestari ei ole hyödyntänyt jäsenistön innostusta kentän ja olosuhteiden parantamisesta. Jarmon jäädessä eläkkeelle teemme uudelleen järjestelyt kenttähenkilökunnan osalta ja niistä viestittelemme myöhemmin. Jarmo on kuitenkin luvannut olla apuna, mikäli tarvetta on, joten eiköhän kenttä saada pidettyä kunnossa ensi vuonnakin jokavuotisista epäilyistä huolimatta.

Uudet nettisivut on avattu marraskuun aikana www.kajaaningolf.fi ja tulen luonnollisesti antamaan Ry:lle käyttöoikeudet sivuille.
Myös uusi käyttöjärjestelmä (Wise) saadaan käyttöön heti vuoden alusta ja senkin osalta järjestämme kaikille pelaajille tarvittavat ohjeistukset ennen kauden alkua.

Kajaanin golfkentän tulevaisuus on teidän käsissänne hyvät alueen golffarit. Golfin eteenpäin viemisessä tarvitaan kentällämme 250–300 pelioikeuden omaavaa henkilöä, kuten aikaisemmin kerroin. sekä yhteistyökumppaneita, jotka aidosti haluavat kentän toimivan ja kehittyvän myös jatkossa. Yrityksien kilpailut ovat tärkeä osa kentän toimintaa. Molemmat kenttämme ovat olleet laatukunnossa kenttämestari Jarmon ja hänen porukkansa myötä ja yhteistyö Paltamon kanssa antaa hyvän mahdollisuuden yhteistyölle ja yrityskilpiluille molemmilla kentillä.

Yhteistyö on voimaa ja kaikki apu on tarpeen alueen golfin kehittämisessä. Yhteistyö Kajaanin Golf Ry:n kanssa on mennyt aimo harppauksen eteenpäin alun hankaluuksien jälkeen, ja jäsenistöstä on tullut useita innokkaita talkoolaista erilaisiin kentän kehittämiseen liittyviin projekteihin, siitä kiitos asianomaisille.

Tänä vuonna uusimme Kajaanin väylätaulut ja mainospaikat kentällä. Niihin haluaisimme löytää yhteistyökumppanit. Yhteistyö voisi olla esimerkiksi kokonaispaketti, jossa mainospaikan lisäksi voisimme tehdä myös muuta yhteistyötä, esimerkiksi yrityksen kilpailu, henkilökunnan ja vieraiden greenfeet jne. Ottakaa ihmeessä yhteyttä minuun, mikäli innostuitte viemään Kajaanin golfia eteenpäin.
Olen pyörittänyt Paltamon kenttää tänä vuonna 20 vuotta. Sielläkin on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta hyvällä yhteistyöllä olemme selvinneet kaikista murheista. Uskon, että Kajaanissa homma hoituu, kun saamme yhteisen maalin tekemiselle.

Haemme molemmille kentille kesätyöhön lisäksi iloisia ja palvelualttiita henkilöitä caddie ja kahvila/ravintola työhön Paltamon ja Kajaanin kentille. Henkilöiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä ja hankkia hygienia, sekä anniskelupassi ennen työn aloittamista. Ottakaa ihmeessä yhteyttä, mikäli työ kiinnostaa. Sähköpostit kentille:

info@paltamongolf.fi

info@kajaaningolf.fi

Ottakaa yhteyttä, mikäli kysyttävää tulee. Helpoimmin minuun saa yhteyden sp. viestillä retsi@rroy.fi
Vastaan myös mahdollisuuksien mukaan puhelimeen 0400 499388

Oikein Hyvää Joulunaikaa

Terveisin
Retsi Riihimäki
0400 499 388
retsi@rroy.fi