Kenttä aukeaa!

KENTTÄ AUKEAA
Vaikka ikkunasta ulos katsoessa ei vielä kesältä näytäkään, niin golfkausi on ihan jo nurkan takana. Tänään Kainuun Sanomien internetsivuilla oli juttua Kajaanin kentän aukeamisesta äitienpäivän tienoilla, joten on oletettavaa että piakkoin päästään ulos palloa lyömään. Juttu löytyy huomisesta lehdestä.

Jutun voi käydä jo nyt lukemassa osoitteesta: https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli/kajaanin-golfkentta-avautuu-kun-lumet-sulavat-ehka-jo-aitienpaivana (vaatii sisään kirjautumista).


ALOITA GOLF
Tänä kesänä golfin aloittaminen on tehty taas askelta helpommaksi. Päivässä golfariksi kursseja järjestetään läpi kesän. Kurssi kestää 4 tuntia. Kurssin aikana opetellaan tärkeimmät lyönnit ja säännöt. Kurssin jälkeen saa Green Cardin. Kurssi maksaa 99 euroa ja sisältää vuoden 2024 jäsenmaksun (arvo 99€), eli kiertämään voi lähteä vaikka heti kurssin jälkeen.

Junioreille (7-13 vuotiaat) järjestetään omia kursseja. Nämä kurssit maksavat 39 euroa ja sisältävät vuoden 2024 jäsenmaksun.

Lue tarkemmat tiedot kursseista osoitteesta: https://kajaaningolf.fi/fi-fi/opetus/golf-opetus/30/


KAJAANIN GOLFIN JÄSENILLE
Jäsenille Kajaanin Golf tarjoaa totuttuun tapaan maksuttomat seuraharkat. Seuraharkkoja järjestetään maanantaisin siten että klo 18-19 harjoittelevat naiset ja klo 19-20 miehet. Harjoituksissa on viikoittain vaihtuva teema.

Juniorit harjoittelevat tulevana kesänä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-12.

Lue tarkemmat tiedot seuraharkoista ja junnuharkoista osoitteesta: https://kajaaningolf.fi/fi-fi/opetus/golf-opetus/30/


KILPAILUT
Kilpailukalenteri löytyy sivuiltamme ja se täydentyy vielä kesän mittaan. Kilpailut järjestetään viime kesän tapaan GameBook sovelluksen kautta.

Viikkokisat alkavat kesäkuun alusta ja ovat tuttuun tapaan keskiviikkoiltaisin.

Kilpailukalenterin löydät osoitteesta: https://kajaaningolf.fi/fi-fi/kilpailut/17/ (vaatii sivun evästeiden sallimisen)


WISEGOLF
Muistutuksena vielä että Kajaanin Golfissa on tästä eteenpäin käytössä WiseGolf, joka korvaa aiemman NexGolfin. Jäsenrekisteri sekä ajanvaraus hoituu siis jatkossa WiseGolfin kautta.

Jäsenmaksulaskut pitäisi löytyä sähköposteista. Jos et kuitenkaan ole saanut tai et löydä laskuasi, niin voit olla yhteydessä Mikkoon (mikko.heikkinen@viesti.net tai 044-579 6322).

Lue tarkemmat ohjeet WiseGolfin käyttöönottoon osoitteesta: https://kajaaningolf.fi/fi-fi/article/seura/ohjeita-wisegolfin-kayttoonottoon/25/


YRITYSPÄÄTTÄJÄ
Kajaanin Golf ry tarvitsee apuasi, jotta voimme kehittää junioritoimintaa. Tulevana kesänä yritykset voivat lähteä tukemaan mainonnan tai Junnu24h golfin myötä seuran junioritoimintaa. Pienikin summa auttaa valtavasti. Mikäli haluat auttaa ja tukea meidän golfjunioreita, niin otathan yhteyttä joko Akseliin (akseli.leppanen@tilitaito.fi) tai Mikkoon (mikko.heikkinen@viesti.net)

Mikäli yrityksesi miettii virkistäytymistä ja urheilullista hetkeä, niin meidän kautta saat järjestettyä golfiin tutustumista helposti ja pienin kustannuksin. Golfiin tutustumista voidaan tarjota kerrallaan noin 20 hengelle ja kestoksi tällöin suositellaan noin 2h. Näissä asioissa ole yhteydessä Golfpro Mikko Heikkiseen (mikko.heikkinen@viesti.net tai 044-579 6322). Kesän parhaat ajat varataan jo nyt!


Terveisin,
Kajaanin Golf ry:n hallitus https://kajaaningolf.fi/fi-fi/yhteystiedot/19/
​​​​​​​