Infoa klubin ja kentän aukioloajoista


Kauden ollessa jo näin pitkällä, on klubi tältä kaudelta avoinna viimeisen kerran tiistaina 17.9.2024. Siihen saakka olemme avoinna säävarauksella pe-la 9–16.30, su suljettu ja ma-ti 9–16.30.

Tästä huolimatta kenttää hoidetaan ja pelaamista saa toistaiseksi jatkaa, kunnes toisin ilmoitetaan. Mikäli sinulla ei ole pelioikeutta, peliajan voi maksaa WiseGolf-varausjärjestelmän kautta varauksen teon yhteydessä tai tilisiirtona, maksuohjeet löytyvät klubilta.

Kausipelioikeutetut voivat aiemmin ilmoitetun mukaisesti pelata sekä Kajaanissa että Paltamossa, varaukset molemmille kentille tuttuun tapaan WiseGolf-varausjärjestelmän kautta. Siinä vaiheessa, kun Kajaanin kentällä pelaaminen päättyy tältä kaudelta, kymppikorteille käyttämättä jääneet pelikerrat siirretään Paltamoon senhetkisen jäljellä olevan kierrosmäärän mukaisesti.

Konkurssihakemuksen etenemisen aikatauluista emme osaa vielä sanoa, joten pidätämme oikeudet muutoksiin ja tiedotamme muutoksista tarvittaessa mahdollisimman pian.

Keskiviikosta 18.9.2024 alkaen caddiemasterin tavoittaa toistaiseksi sähköpostitse osoitteesta info@kajaaningolf.fi tai syyskuun loppuun saakka puhelimitse Paltamon numerosta 0600 555 110 päivittäin klo 9–16 (säävarauksella).